ceclick ceclick 'heartbeat' aku nih...

Monday, November 8, 2010

i've been tagged...??

saya telah di tag, tag & tag..kih3...sebab glemer kah...??pasti bukan yer...ngeh3..



orang yang tag saya tuh siap post kat fesbuk lg mengatakan bahawa saya telah d tag olehnya..hihi. masheh2..;)




mende " tag " tuh cakap ape nak taw..??



once you have tagged, you are supposed to write a note 25 randoms, habits, facts or goals about you. at the end, choose 25 peoples to be tagged, you have to tagged a person who tagged you ...if i tag you, it is because  i want to know about you. simple right..??






puhhhhhh.....macam buat biodata pulak. teringat zaman sekolah rendah. siap ade tulis makanan kegemaran,minuman kegemaran & of coz jawapan yang diberikan oleh kebanyakkan bebudak hingusan time2 dulu adalah YANG HALAL & YANG DIMASAK OLEH IBU.....wakakakakaka..lawak seyhhh.
pastu kadang2 siap ada tulis kawan baik lagi, once kau tak bubuh nama kawan yang sama2 selalu dok lari2 keliling sekolah dengan kau, yang  temankan kau pergi toilet sesama,masuk dlm toilet sesama pastu dalam masa yang sama dier cakap " kau jangan pandang belakang,,tengok jer pintu tuh "...hahahaha. siap la kau berminggu2 tak ditegur gara2 lupa nak tulis nama dier dalam biodata sebagai KAWAN BAIK...

sekolah rendah,,,,biasa la tuh. bebudak ag....ngeh3..

angka 25 tuh banyak sangat la pulak..tapi takpe saya cube mengerah keringat...sedia..??



1) saya tengah ngantukkkk giler sekarang..!!!tapi sebab sakit gigi whoooee..sob3

2) semalam dah jumpe dentist, dier cakap semua oke...ape kejadah bagi Paracetamol. so that now sakit gigi melarat kepada sakit hidung, then dier up lg kat mata (mcm kena migrain ouh) &  at d same time dier naik kt kepala...tu diar...saya sedang diuji oleh Allah...sabar dengan segala ujian...Puan Dentist cakap kalau minggu depan tak oke jugak,makna kata saya kena x-ray..mungkin ada radang. KOT..tak paham tak paham tapi bebuat pepaham jelah. hikhikhik.


3) tibe2 rase statement diatas tak ade kena mengena dengan tujuan saya di tagged..miahahahahahaha...
nama saya NUNU..;P  (nama sebenar adalah dirahsiakan. buleh?)

4) umur sudah layak didaftar sebagai pengundi..;)

5) azam buat masa sekarang adalah untuk menghabiskan topik2 bagi subjek Islamic Investment dengan jayanya.

6) saya suka tidor. tidor pun suka kat saya.

7) saya baik.

8 ) saya comel.

9) saya bagus

10) ini bukan perasan untuk puji diri naikkan saham semata

11) hahahahahaha

12) saya sudah ada pacar..wink wink...Taufeeq ouh Taufeeq..rindu kamooo....**oke tolong pelempang saya kejap

13) matlamat saya adalah diri saya..apekah..???haishhh

14) saya tak suka skandal2 nih......kamu, kamu, & kamu..!! jauhkan diri dari terlibat dengan skandal...bahaya untuk kesihatan..

15) ehh,,banyak lagi la pulak untuk mencukupkan 25 nih..

16) saya nak tidor.

17) walaupun gigi sdg berdenyut-denyut nyut nyut hidung bagai ditarik2,,takpe.  mari usehe untuk tidor.

18) babay.

19) gudnyte

20) ~2.00a.m~





saya mahu tag orang yang dah tag kat saya....hahahaha..so, kamu kena buat lagi..;P
dan kamu yang telah baca entry ini..ANDA TELAH DI TAG..!!

let me know that u do ur job. leave ur notification through comment sekian.
kahkahkahk...konfem xde yang nak buat tag nih...

6 comments:

aNnE said...

mmg pnt wt bnd ny..haha

misz sakura said...

weyh..rindu ko la..haha..
ak balik hr nie tau..
mak ak suh balik le..
mknan xmencukupi...hakhak..
pastu kat sni ak xstudy mana pon..
k..wish u luck ngan azam tok abeskan chapter investment 2 ek..

bLaCkPeArL Co. said...

ak rse r yg no 7, 8 n 9 tu agk memusykilkan...
btol ke 2??
ak rse cm perlu dipikirkan 800x lg bru bleh tulis kat situ...
ghahahaghahaha...
**gelak jht sket..

CoNaN eD said...

xmau wat ag :P hahahaha

cik nUnU said...

anne : taw tak pa..jenoh ouhhh..huhu

miss sakura : aku jugakkkkkkk rindu giler kat ko wehh..lame giler cuti nih,,xdapek nak study sama2..huhu

blackpearl : tolong la..tolongla percaya..ini adalah kebenaran.bukan cobaan. bukan mainan..

conan ed : buat la buat la buatla lagi...hikssss

bLaCkPeArL Co. said...

hahaha...
iyolah 2...
uskar utk dipercayai...