ceclick ceclick 'heartbeat' aku nih...

Tuesday, May 10, 2011

Ghase nak jadi kelawar,

bulehlah kau pekena nescafe, neslo, cappucino, mocha & yang seangkatan dengannya.

aku dah kena..!!

aku lah kelawar seantero dunia...:p

kahkahkah.


instead aku nih minah study lastminit, minah tak buleh bangun awal pepagi, minah sukee study hanya di embun pagi, minah "xberapa" nak kepochi *ade kena mengena ker? 
maka pilihan aku adelah mende2 nih tetiap hari..

walau ade desas desus mengatakan air dari golongan nih tak berapa nak baik, kasi lah can kat haku untuk waktu nih jer.  felis diri felis. bertahan yer kamu.


ehm, walau dah lepas 1 paper biasa, dan 1 lagi paper yang sangat luar biasa, hazab nya adalah masih terasa lagi.
tahu.??

paper yang luar biasa tuh, bapak aku terus kol lepas aku abes jer jawab paper tuh..tapi xdapek, masuk voicemail sebab hengpong aku mamp** xbertenaga. tadi bapak aku kol lagi aku cakap je la xdapek jawab & tak dapek goreng dengan ya amat bagus sambil gelak2...tak kan nak nagis bagai kot, dah lepas kan..itu aku usaha, itu la yang aku dapat. bapak aku kat Teluk Intan nun dah bersuara sedih & sayu...sory la apak. bukan tak serius dengan gelak2 tadi...tapi malas nak pikir. hahaha. haii baru kenal ke Cik Nun Anak Pak jamri nih..?? peace :)


berita buruk :
ade antara member2 kosmet yang kena buat report balik *haku lah tuh..huhh!! *
ade juga antara yang kena buat BP (business plan) balik. (sebelum nih amik masa sebulan setengah hokey nak siapkan)


kau tahu..??
hanya ade masa selama 7 hari..mencikk hokey ! exam lain pun masih berderet.. mencik kuasa dua !! mencik3 !!! terus mood nak sambung master lepas nih non hado. dibueknye semua bakal lecturer bersifat strict begini..xmampus..??






huwaaaaaaaa. sedih tahap gaban.

2 comments:

misz sakura said...

saba yek lalink..
mencik kuasa doploh.huk2

cik nUnU said...

wah..mencik kuasa doploh..??

hebat hebat T__T