ceclick ceclick 'heartbeat' aku nih...

Sunday, May 30, 2010

aku pon ade flu gak cam korang.....

flu...flu.....flu..!!!
yeh...aku dilanda selesama soksek2...tak sukeee oke....eeeee..=((
mujur bunyik aku bersin sangat chumeLL...so xde la berlaku pencemaran bunyi di situ...
dah dua hari aku flu nih menguasai diri aku....setakat nie ubat paling mujarab aku telan adalah AIS...yehh hoyeh aku xakan makan soluble ape sagala jenis mak nenek punyer ubat...xsukeee sama sekali..!!!

zula pon ada kat umah nie,,but we just ave a small conversation..not too much..i don noe why seems like ahhh ahhh ahhhh....oke i miss him just like b4....wuwuwuwu...
ahh ape aku merepek nih..???biar lah....sat g dier terterjah velog aku nie mampussssss........

sebenarnya aku bosan..BOSAN...bosan..and BOSAN....sangat bosan..
jeleshhh nengOk sumer penghuni dlm rumah nie ketiduran......
erm aku nak tidor idong pon sumbat..tak tidor pon cairan mukus dok meleleh jer..
so sama jla tido xtido pon.........

lagi satu yang wat haku xbest adalah kehadiran miss J a.k.a JERAWAT betol2 kat bawah hidong aku...woooooooo memang meraung la tatkala mukus meleleh dok lari2 carik tisu then bile nak lap tuh aduhai macam orang cakap dari kedah nak p kL kena lalu perak dulu...haa gitu le ibaratnye...maka kena la drop kat miss J dulu...

miss J ohh miss J....petanda awal bendera merah bakal tiba...yehhh!!!

4 comments:

bLaCkPeArL Co. said...

aik..??
bunyi bersin ad yg comel ke??

FyZa said...

huhu..sgt jeles org yg mukanya suci mulus tnpa sebarang jerwat..haihh..-_-'

Linglung said...

errrrrr...hingus? jerawat? bendera merah? gua xtau nak komen apa..hehe

cik nUnU said...

blackpearl~~
bunyik bersin cik nunu sorang jer yg chumell..T__T

fyza~~
sape yg muka suci tulus mulus tanpa jerawat..??
kalau boleh sumer gegel tak nak muke ade jerawat..huhu

linglung~~
hehh..sungguh sengal la kamoo nih..hihi