ceclick ceclick 'heartbeat' aku nih...

Thursday, September 30, 2010

sibuk bukan menyibuk.

oke.
saya sedang sibuk....
tapi saya bukan penyibuk....
sibuk dan menyibuk lain yer maksudnya, 
even kadang2 saya pun ter"vizivody"..kehkeh..
sebab saya baru terperasan kadang2,, kadang2 oke.  
emm kadang2 saya suke tanye hal cintan cintun kawan2 saya...* kawan yg kawan2 jela.
sikit2 saya tanye,, "ehh,ko ngn tutt caner,oke kew". "ape cer ko ngan tutt skng". dll
seronok dengar cerita cinta diorang..seronok nak tahu perasaan diorang. seronok nak korek2 cerita .. seronok wehhh..keh keh keh...








Sebenarnya,,
Saya Tak Suka Waktu Sekarang.!
critical time. *mungkin.
serius. sedikit lelah ku rasakan. hukhuk.
membuatkan hidungku semakin kembang akibat berlari2 kambing mengejar masa.
sempot2 lar tuh maknanya. haishhh.
time ni la nak buat projek. time ni la nak anta esemen. time ni jugak nak hadapi midterm yang very the sukar mukar.
dan setakat nih ada lagi 1 midterm yang lect ku memang suka main tarik tali..lect ini memang baik hati sangatttt.sampai sekarang tak tahu tarikh sebenar dia nak buat. suka kalau bagi student gelabah kot..hukhukhuk. tabah jela jawabnya.  















saat sedang tunggu bas lepas abes kelas en.lekcerer kesayangan kawan2..;P
semangat untuk naik bas sangat berkobar2 sebab waktu ini terlalu rindukan sang katil. hujan kot. takkan nak lepaskan peluang kroh krohh. sangat rugi yer kalau tak menikmati kedinginan itu..
walhal dalam hati dok mengharapkan biar la bus lambat asalkan bukan bus "UNIC bernombor 16" yang terpacak depan nih. saya sudah anti dgn brader yang bawak bas tu .sob3

** which 1 is me..??keh keh





















di kala waktu yang sibuk & menyibuk ini juga,, tiba masa kita semua meng-addrop subjek untuk semester depan. yahooooo!!. shioqq youu.. shox nak masuk class seminar.shox nak amik subjek risk management. shox nak abeskan sisa2 terakhir di unibesiti sintOk cecinta..
harap2 semester ni saya tak sangkut. ngeri kot kalau ade yang tersangkut paut nih. tak pasai2 kena repeat sekaligus mengextend....ouhhhhh tidak..!!nehi.
dan secara tibe2 teringin plak nak susun jadual mengikut seni & kreativiti sendiri. tapi kalau tak sama dengan kawan2 guano..??ouh tak pelah..kalau macam tu saya tunggu hasil kretiviti cik ejah je la 













nak susun jadual ke nak tido...???erhmmmmm..
nak tido lah...babayyy...;)













ehh jap,, lupe nak say tenkiyu to Encik Kecintaan. bersengkang mata dier semalam sebab nak tlg siapkan saimen saya. sgt terharu. menangis keharuan saya di dalam hati..hihi..kesibukan & ketidakpandaian saya dier yang tolong tampal. huhu.
hari.ini.en kecintaan turun kedah.ada kerja katanya. agak2 la kan, saya sempat jumpa dia takk.??huhu
tapi dier cakap "abes kerja terus balik". huwaaaaaaaaaaaaaaaa...harapan tipis senipis harapan.:((



























dan..........

















KakLong & KakNgah



















dan lagi..







guwe jugak mahu menempak sama..;)















.kak long & kak ngah.
dua budak kerinduan saya. rindu mereka bangattt..!!! lagi bertambah rindu bilamana saban hari mereka bertanyakan keadaan diriku. kapan mau pulang bermain sama mereka. cissss,, korunk igt main je yer..













juga sedikit berita gembira sebab di0rang dah tak isap puting..haha. jampi apa yang mak & kakak saya buat untuk hentikan tabiat diorang pun saya tak tahu. tapi sukur..;)















babay.maw tido sampai lebam.

4 comments:

aXeM@n said...

hidung mu menawan..hik hik =D

cik nUnU said...

aXeM@n : mekaseh. hidungku memang menawan.;P

johan adam said...

eleh.. ko yg tengah pegang payung sambil berak tu.








busuk! ngehngehngeh

cik nUnU said...

johan adam : sengal ko. cissss. sampai bilik baru aku berak. x macam ko. merata-rata greenhill pastu tinggalkan bau. huhh.






masam..!! kehkehkeh