ceclick ceclick 'heartbeat' aku nih...

Monday, November 29, 2010

Natural Beauty Contest :D











Syarat-syarat penyertaan.

1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!

2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest (Ada kat tepi blog nie haa)

3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.

5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)

6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)

*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.

*Letak link entry anda tersebut di fan page Natural Beauty Contest, jangan letak kat entry nie. Tak layan.

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE kami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.













ade contest lah....hekhek..^__^










maka,,saya telah perjudikan muka tak bersalah ini..;P


















^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^






















tak kire..!!!korunk kena LIKE jugak...*sambil hentak kepala kat dinding.

sapa LIKE,,saya SAYANG.......
sapa TAK LIKE,,pun saya SAYANG.......
(~padahal tadi emo giler bai~)









so, guys...


jom meriahkan majlis....;)


5 comments:

bLaCkPeArL Co. said...

klo kitorg xnk like cmne??
hohohoho...

misz sakura said...

ko nak msuk ke unu?
ak nak like ko bnyak2 ahh..hahaha

sekamar rindu said...

salam...


follow ur blog....

cik nUnU said...

blackpearl~
tiada paksaan okeh..hahaha..i duk mind lah..

miss seha~
LIKE sekali sudah yunk....haha

sekaramar rindu~
tengs singgah. folow u back..;)

Cinta Pakai Buang said...

iLike!