ceclick ceclick 'heartbeat' aku nih...

Wednesday, February 23, 2011

ini adalah berita yang baik bebenor untuk korang....ngehngehngeh

woOt wOot. hello everibodi. hello si cantik si hensem sekalian.  *__^



nampak tak HEARTBEAT aku kat atas nun, takpun kat sebelah kanan nun.
nampak la, nampak la.huhu


tengs kepada cik hudalulu yang telah perkenalkan HB nih kat aku.

macam best jer...



aku pun nak share kat korang gak lah.
tak rugi pun join.
janji. tak tipu.
ala, lagipun dier bukan pesaing encik nuffy. so,, jangan risaulah sebab encik nuffy tuh konfem tak saman ko punyer. percaya lah cakap aku.
depa nih lebih kurang macam best friend lah. kalau bff tak de nak gadoh-gadoh kan..?? lain la kalau bermadu..kebanyakannya asik gaduh jer kan..


maka sekarang kau boleh miliki kedua-duanya...yeahhhhhh






ehh, aku dok pungpang-pungpang dari tadi korang paham ke ape itu heartbeat..??

tak pelah kalau tak paham..='(



now,  cu korang click HB aku nih....




then ko usha-usha lah...



nak register senang jer. FOC. sapa yang tak suka free nih kan..?? hihi. aku lagi free lagi ler aku sukee. korang pun sama, jangan nak nipu oke...ekekekeke


oh ya, lupa plak.. setiap click-an korang akan menghasilkan rmo.o4 taw...berbaloi-baloi wa cakap..huhu


so, meh sini aku meng-tutoriol-kan korang cecara nak daftar & seterusnya letak iklan dekat belog cantek korang tuh...


sila ikuti langkah-langkah berikut yer.

jangan sampai tersalah langkah, naya kau. terpaksa ulang balik dari awwalun wa akhirrun


begini ya.

1) haruslah kau click kat sini (yang aku tempek ni haaa!!)






2) pastu kau click icon HB. (tak paham rujuk gambaq na)













3) Create Account dan lengkapkan semua maklumat yang berkaitan dengan anda yer.














4) isi pasword Email Address. kendian jangan lupa kata I Agree & terus lah ke Continue











5) maka, terCREATE lah account korang. kendian click la dekat HB Affiliate yer.
















6) click Online Application plak yer. (kalau xjumpe menatang tuh, kau tengok gambar sudah.!!)















(selepas click Online Application, akan keluar begini yer. Fill in The Blank hokeh)




7) masukkan lah maklumat segala bagai mengenai belog korang yer.










8) nak pembayaran pakai hape..?? hahh pilihlah korang yer. aku buat cheque. kau..?? ikut suka lah yer. lepas tuh click lah CONTINUE seperti biasa na.












9) settle. now, click lah dekat MYHB AFFILIATE untuk kau mendapatkan code. tak dapat code camaner nak letak kat belog kan..??










10) get your CODE HERE..!!











11) Akhirnya, kopipes lah CODE kau tuh ke dalam belog seperti biasa. pilihlah mana-mana code yer. melintang menegak membulat membeso. ikut suka angpa na.














sudah lupa cara nak letak CODE dalam belog...????

teruslah menuju ke Design -----> Add a Gadget ----> HTML/Javascript ----> paste lah CODE korang tadi -----> Save



tamat sudah.

selamat mencuba saudara-saudari sekalian.

jangan lupa kelik HEARTBEAT aku yer. tinggalkan link korunk. nanti aku Hit balik. yeahhhh..

marilah kita saling bantu-membantu.

ape salahnya tolong budak semekin cam aku nih kan..huhu

3 comments:

misz sakura said...

ak dah wat heartbeat..hehe..;)

cik nUnU said...

yeh..i loike..

Adi Zhaf said...

mak ai banyak bende kene buat tuh =P

:: Konscielny Sengal ::